Sidevisninger i alt

fredag den 31. juli 2009

Nu er Mymletrøjen færdig



Jeg er lige blevet færdig med mymletrøjen. Den er blevet rigtig flot, jeg glæder mig til at bruge den. Jeg syntes det er blevet flotte striber. Så jeg er sikker på at jeg bliver meget glad for at bruge den.

torsdag den 30. juli 2009

Næsten færdig med mymletrøje.

Nu mangler jeg kun det ene ærme, så er jeg færdig. jeg syntes at det nederste af trøjen har taget lang tid. så det er dejligt at jeg kun mangler det sidste ærme.

onsdag den 22. juli 2009


Strikketaske




Jeg var på strikke cafe , på cafe ministeriet i mandags hvor jeg så en taske mangen til i Lilla og jeg blev forelsket i den. Den kom med fragtmand her til morgen. Jeg hat købt den hos Markno, modellen hedder Namaste Zuma. Den farve jeg har købt er grøn/peacock. Jeg glæder mig til at tage den i brug.


Det var rigtig hyggeligt at være på strikke cafe ingen, det er et stykke tid siden jeg har været der. Det var hyggeliget at se de strikke glade kvinder igen. Jeg regner også med at jeg kommer næste gang.

lørdag den 18. juli 2009

Mymletrøje

Jeg er igang med Mylemtrøjen. Den er spændene at strikke jeg kan næsten ikke ligge strikketøjet fra mig. Jeg srtikker det i de nye farver i kauni garn, sort og rød. Jeg glæder mig til at prøve den når den er færdig. Man kan finde opskriften her http://tantemoenstre.blogspot.com/2009/05/her-er-vores-heltinde-lille-my-og-her.html

mandag den 6. juli 2009

Riptrøje et mønster af Desing club.dk
som hedder pisa


Jeg var startet med at strikke denne bluse før jeg strikkede babysvøbet, så nu strikker jeg på den igen. Det ene forstykke har drillet mig lidt, så jeg var nød til at trævle det op igen. Men jeg tror, at det var sommer varmen som spillede lidt ind der. Det ser rigtig ud nu.


søndag den 5. juli 2009

Så nu er jeg blevet færdig med Nr. 4 prinse svøb.

Det er til min veninde da hun venter sig en dreng. Så jeg glæder mig til at give det til min veninde.