Sidevisninger i alt

onsdag den 30. december 2015

Opdatering af strik og hækling



Her er der en opdatering af de ting jeg har lavet i løbet af 2015.               Her til venstre er der en vaske klud som jeg har fa et mønstre der er i denne gruppe. https://www.facebook.com/groups/281552808532239/?fref=ts
Denne grydelap er en julegave jeg har givet i år.  


Her er en bluse som jeg har strikket i år. Jeg er ikke færdig med den i nu der er lige kommet et par andre projekter som også har været spænderne at lave.  

Disse kager er der en sød pige der har fået. 

Den bluse er jeg rigtig glad for og er også i gang med en mere i lilla. 

Jeg har ikke været så god til at opdater min blog i år men må se om jeg bliver lidt mere aktiv her inde på blogen i det nye år. 

Jeg har også en side på Facebook hvor jeg også opdater på. https://www.facebook.com/Joans-Hygge-side-1963462930544984/ 


fredag den 18. december 2015



En opdatering af min blog. 
Jeg har ikke været så aktiv her på min blog i år. her er et lille udsnit af de tin jeg har lavet i løbet af 2015. jeg har lavet andre ting også det kommer i en anden opdatering inden året er omme. 
Jeg har lavet en side på Facebook hvor jeg opdatere mine strikke og hækle projekter løbende.  her er der nok større muligt hed for følge mig løbene i løbet af året. 


 Vivi på billede  flyttet hjemme fra. 


 Den poncho fik jeg pludselige en ide til at jeg gerne ville have nogle skrigende farve, og så bestilte jeg  alpaka på nettet. Ponchoen er dejlig varm at have på. Så den bliver jeg rigtig glad for. 




Dette sjal var jeg på en wokshop i Svendborg i år. Sjalet bliver kaldt Lottesjal Webstrik Svendborg 2015. Det er et rigtig spænde sjal at strikke. Jeg er endda kommet til at købe mere garn til et nyt sjal inden turen gik hjem fra Svendborg. Så det kan være at der kommer et nyt sjal i løbet af 2016.  




Jeg er i julehumør i år jeg har pyntet mere end jeg plejer. Jeg pyntet min dør i år så der er lidt jule hygge i opgangen.  




Jeg er næsten lige blevet færdig med en julegave til min niece. Det tog et stykke tid da der er 28 donuts i alt. Jeg håber at hun bliver rigtig glad for gaven. 





 Lige nu er jeg i gang med dette juletræ. det har jeg været i gang med siden 2013. Så jeg håber at jeg bliver færdig med det i år.




Fødebollerne har min kærestes niece. Hun blev rigtig glad for dem. hun kan rigtig godt lide at lege i sit legkøkken. 





Denne hund har jeg hæklet to gange. Den første gang var der en del fejl. Så jeg var nød til at starte forfra, men så lykkes det også at få den lavet. Den er blevet rigtig sød og har endda fået halsbånd.